Now Reading:
Зумба фестивал събира над 500 танцьори в Балчик
Full Article 2 minutes read

Балчик ще бъде домакин на най-голямото зумба събитие в България и тази година. За пети път в Белия град ще се съберат зумба обучаващи специалисти (ЗЕС) и хора, отдадени на фитнес танца, от 5 до 8 септември. Гост звездите ще бъдат ЗЕС Стийв Бууд (Белгия) и Кас Мартин (САЩ), които са най-добрият тандем в световен мащаб, съобщи организаторът и директор на фестивала “Алегрия” Стоян Стоянов – инструктор от Добрич.

“Който е бил вече един път в Балчик, идва отново и то с още повече последователи. Самият град е хубав, хотелите и програмата. Смея да твърдя, че събитието е единственото, изцяло насочено към зумба. Показваме всички видове”, обясни Стоянов.

Да танцуват край морето ще дойдат инструктори от България, Русия, Молдова, Румъния и други страни.

Зумба фитнес е такава програма, че всеки може лесно да следва стъпките, независимо от това дали е спортувал или се е занимавал с танци, сподели инструкторът. Той покани всички балчиклии и гости на града да бъдат част от зумба маратона, който се открива в 19,00 ч. в центъра на града. Майсторският клас с гостуващите звезди ще бъде от 19.00 ч. на 7 септември, а заключителната част ще бъде на 8 септември с работна среща на инструкторите.

Източник: Радио Варна

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.