Now Reading:
Добрич посреща Уиски и джин фест с Гаро Узунян
Full Article 2 minutes read

В два поредни дни и вечери ще се разхлаждаме с множество тематични напитки в различни стилове и от различни държави, комбинирани с ароматни подправки, свежи цитруси и плодове.

Мястото: Градски парк “Свети Георги”

На 13 май /петък/ от 17ч. е началото на първия за Добрич “Уиски и джин фест”. Гости на събитието ще са Гергана Ангелова и Гаро Узунян с техния невероятен уиски вагон.

Гергана Ангелова и Гаро Узунян са първите български уиски любители, дипломирани в Edinburgh WhiskyAcademy, Scotland, основатели на BulgarianWhiskyAcademy, автори на книгата „Уиски Хроники“, организатори на мастъркласове, тейстинги и събития.
След разговорите с тях, отпиването на всяка глътка уиски ще бъде съвсем ново и различно преживяване.

Те ще представят различни марки уиски и джин, както и коктейли, приготвени с тях. Ще има открит бар, на който в приятелска атмосфера ще можете да се насладите на комбинирането на джин с тоник и разнообразни добавки, на крафт коктейли и разбира се на много добро настроение.

Събитието продължава и на 14 май /събота/, като от 20.00ч. можете да се посмеете с комедийното шоу “Тутурутка – смях до дупка”. За всички ентусиасти ще има и щанд, на който може да откриете редки и не толкова редки уискита и джинове предоставени любезно от магазини “Джъмбо”.

Входът за събитието е свободен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.