Now Reading:
Нова система за резервации и специални предложения за месец май предлага Албена
Full Article 2 minutes read

Нова система за резервации и специални предложения за месец май предлага Албена

Ваканционно селище „Албена“ предлага заслужена почивка сред разцъфналата за ново начало природа. Гостите на курорта през този сезон могат да съзерцават света на природен резерват Балтата, който охотно се разбужда, гален от нежните лъчи на топлото слънце. Да се потопят в живителната сила на минералната вода, естествен и непресъхващ извор на здраве и енергия. Да повдигнат тонуса на духа и тялото с любимия си спорт.

Курортът е със специални предложения за май в петзвездните Маритим Парадайс блу и Фламинго гранд, както и Калиакра бийч.

Вижте предложенията ТУК:

С нова, по-модерна и функционална система за резервации разполага вече ваканционно селище Албена. Промяната е направена с цел да се подобри потребителското изживяване и да се улесни процеса на резервация при избора на почивка в курорта, посочват оттам.

Новата платформа може да бъде намерена на reservations.albena.bg. Там е мястото, където всеки турист може да намери най-добрите цени за лятната си почивка по цялото Северно черноморие. Албена предлага ваканция за всеки вкус и всеки бюджет.

Вече регистрираните потребители могат да се пререгистрират в новата система, за да продължат да ползват услугите, които компанията предоставя. За повече информация може да се потърси CallCenter, на телефон +359 700 12 110.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.