Now Reading:
ТВ водеща – бъдеща майка, с бляскава фотосесия в Тюленово
Full Article 2 minutes read

Очарователната Полина Гергушева е зашеметяваща в дългата си рокля с пясъчен цвят. Бременната Поли прекарва част от лятото си на море в Тюленово. Тя предаде щафетата като водеща на предаването COOLt на колежката си Натали Трифонова и се наслаждава на новата роля в живота си. 

“Чувствам се все така прекрасно! Правя си дълги разходки и не, не тренирам нищо. Хапвам много плодове – пъпеш, диня, праскови, нектарини. Нямам голям апетит. Залагам на обилна закуска и това е.”

Дори и в горещото време, и то когато е в София, Поли се старае да се разхожда всеки ден поне по 7-10 км. 

Чаровната блондинка скоро влиза в 28 гестационна седмица от бременността си (7-ми месец) и определено изглежда много добре. А роклята, която е избрала за морската си фотосесия, издава усещане за свобода. 

“Купена е от улично магазинче… Нито е скъпа, нито маркова – памук от Турция. Но я видях на витрината и се влюбих! Не държа дрехите ми да са на конкретна марка, достатъчно е да са ефектни и да ме грабнат.”  

Още преди време Поли сподели, че по време на бременноста предпочита роклите. “В горещото време все повече избирам рокли, които са ми удобни и в същото време ме карат да се чувствам елегантна и красива.”, написа тя в профила си в Инстаграм. 

Поли летува в село Тюленово, където по морския бряг има много пещери и високи скали. Подводните пещери в местността са били населявани от потомствата на двойка тюлени, пуснати на свобода тук през 30-те години на 20 век от румънската кралица Мария. Оттук и идва името на селото.

“Спокойствието на Северното Черноморие ме зарежда, дивотата, красотата на скалите, безвремието на дългата почивка – какво повече да иска човек!” 

източник: ЛейдиЗона

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.