Now Reading:
Инвестиция в здраве и бонус за гостите на Албена
Full Article 2 minutes read

След като през тази година Албена стана първият Европейски курорт на спорта, дружеството вложи сериозни инвестиции в спортната плувна база на територията на комплекса. В самото начало на годината, полуолимпийският басейн с минерална лековита вода на хотел „Добруджа“ беше реновиран, с цел целогодишното да може да се ползва от гостите на комплекса.

Като поредна стъпка за инвестиция в здраве, Албена прави комплимент към желаещите да тренират в Училището по плуване – през зимата клиентите на Grand Swimming Trainers няма да плащат за вход в комплекса с автомобил. За тях ще бъде осигурен безплатен достъп в комплекса през цялата зима, информираха от управата на Албена.

Училището по плуване Grand Swimming Trainers във ваканционно селище Албена продължава да работи и през целия зимен период. Тренировките се провеждат на закрития минерален басейн на хотел „Добруджа“. През зимата, записалите се в училището, няма да плащат за входа в комплекса с автомобил,

„Нашата мисия е да помогнем на децата, а и на възрастните да станат по-здрави, по-силни, по-умни и да им подарим много силни емоции, чрез плувни упражнения“ споделят треньорите от Училището, което се радва на голяма посещаемост през целия сезон – премиерен за ваканционно селище Албена.

Четири специалисти в плуването и здравословния начин на живот ще водят тренировките за желаещите да се отпуснат и да се забавляват, докато тренират, през зимата: Стефи Красимирова, Никола Арбалиев, Янко Желязков и Живко Георгиев са опитни треньори с много състезания зад гърба си и определено знаят как да помогнат за подобряването на здравето и тонуса на всеки, който им се довери.

Използването на лечебната вода и функционалните удобства на басейна са включени в пакетната цена на гостите, резервирали своята ваканция във „Фламинго Гранд Хотел и СПА“, а за всички останали цените през зимата са преференциални.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.