Now Reading:
„Културата на фокус“ – нов бюлетин на Министерството на туризма за културните събития в страната
Full Article 1 minutes read

„Културата на фокус“ – нов бюлетин на Министерството на туризма за културните събития в страната

Министерството на туризма започва публикуването на нов специализиран информационен бюлетин, чрез който да представя културни събития в туристическите райони на страната.

Новият бюлетин „Култура на фокус“ е изготвен от Министерство на туризма със съдействието на Организациите за управление на туристическите райони (ОУТР) и ще се публикува веднъж месечно. Има за цел да представи основните културни събития в деветте туристически райони на страната. Предоставянето на актуална, достъпна и подходящо синтезирана информация ще отговори на нуждите на потребителите на туристически услуги в страната – това са всички пътешественици и туристи, които търсят основните по-значими събития от културния календар.

Първият брой на специализирания бюлетин на МТ за културните събития за тази година вече е публикуван и може да бъде видян в секция „Култура на фокус” на сайта на министерството.

Представената информация, която в първия брой е главно за събития през месец януари. Посочени са организаторите и информация за точните дати на провеждане и повече подробности може да се получи и от тях.

Област Добрич попада във Варненски черноморски туристически район, където ще се публикува информация за културните събития в областта.

Първият бюлетин можете да видите ТУК

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.