Now Reading:
„Рали спринт за ентусиасти“ ще се проведе за първи път в Балчик
Full Article 1 minutes read

На 7 май 2023 година автомобилният спортен клуб „ФЛАТ-АУТ“ организира първото по рода си рали за любители в България. На месторазположението между град Балчик и местност Тузлата, от 10:00 до 17:00 часа, ще се проведе „Рали спринт за ентусиасти“. Събитието е подкрепено от Община Балчик, Автомобилна федерация на България и Гимхана България.

Състезателите от АСК „ФЛАТ-АУТ“ са събрани около идеята, че любителите на автомобилния спорт заслужават да имат възможност да се пробват на състезателната писта и да изживеят усещането от шофирането на предела. Това е перфектният момент за всеки ентусиаст да докаже своите умения и да премери сили с „професионалистите“, като вземе участие в това историческо събитие, съобщават организаторите.

„Рали спринт за ентусиасти“ ще се проведе на предварително обезопасено трасе, подходящо за етап от рали спринт. Състезанието ще е във формат на кръгова надпревара, където участниците ще се състезават на време. Трасето е създадено да изразява истинските състезателни условия, които ще изпитат участниците, а също така ще даде възможност на зрителите да се насладят на спектакъла на живо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.