Now Reading:
Курортът Албена посреща 23-ото издание на „Модна фиеста“, ще го открие Цецо Елвиса
Full Article 3 minutes read

Курортът Албена посреща 23-ото издание на „Модна фиеста“, ще го открие Цецо Елвиса

За 23-та години Албена ще посрещне Фестивала на изкуствата, модата и красотата „Модна фиеста Албена“. Тази година лайфстайл събитието ще се проведе от 8 до 12 юни, съобщи продуцентът Мариана Аршева.

Откриването на фестивала е на 8 юни пред хотел „Калиакра“ с представяне на колекции бельо, бански облекла и аксесоари. Ще го направи Крис Пасева, която многократно е обявявана за Топ модел на България, Мис топ модел на годината. Тя ще представи колекциите на модните къщи Сенсейшън, Марини фешън, Ванеса, Каролина, бижутата Ника, очилата Примавера, заедно с другите моделки от агенция „Ивет фешън“, а най-сладката изненада ще бъде, когато излязат на сцената двете близначки, 2 годишните Калина и Малена, на дует „Аморе“, които наскоро имаха прощъпулник. Малките манекенки ще дефилират с детските бански на модна къща Фейвърит скул. За мъжката аудитория ще бъдат показани банските облекла на Лъки намбър и Маркос. Вечерните партита ще бъдат на откритите сцени на хотелите Парадайс Блу, Фламинго и Калиакра бийч. Дует „Аморе“ ще представи последната си песен „Старата снимка“.  Друг млад изпълнител – Жоро Дюлгеров от Бургас, ще представи песните, с които неколкократно е печелил големите награди от „Бургас и морето“.  

Цветелин Атанасов или Цецо Елвиса ще открие тазгодишното издание на “Модна фиеста Албена”. Той се завръща на фиестата след 13-годишно отсъствие. Сега идва с нова песен „Най-сладките неща“ по музика на Ангел Дюлгеров. В песента се чува и гласът на Амалия, изпяла женските вокали на „Мой свят“ на Сленг. „Главен герой“ в клипа е ретрокадилакът на Цецо, модел от 1963 година, с който той гостува и на модната фиеста в Албена през 2009 година. С този уникален ретро автомобил, както казва Цецо, той вози младоженци и абитуриенти. Не знае дали ще дойде с него тази година на фиестата, за да разхожда манекенките, но идва със собствен бенд и един от най-добрите китаристи Марио Петров.

Заедно с него на сцената в Албена ще се изяви и „Дидо шоу“. Момичетата, Мария Димитрова, известен адвокат, и Натали, професионална танцьорка, също ще вдигнат градуса на настроението. Диан Христов, познат като младия Емил Димитров от клипа на Емил Димитров, „Моя страна, моя България“, няма да остане равнодушен към толкова красота и лично ще се включи като топ кавалер на красавиците. На сцената на хотел „Фламинго“ ще се изявят много други музикални творци, малки и големи таланти.

Тази година на фиестата ще участва и дъщерята на Крум Савов. Той се завръща на фиестата след 20 години, но този път заедно с дъщеря си Катрин и красивата си съпруга Мая Савова. Крум ще бъде коментатор на състезанието на групата на художниците срещу сборен отбор на останалата част от фиестата по плажен волейбол. Дъщерята Катрин, която пее и танцува много добре, ще танцува народни танци и ще дефилира на фиестата. Дъщерята на Цецо Елвиса, която пее заедно с известния си баща, ще изпее любимата си песен на сцената на Модна фиеста Албена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.