Now Reading:
Албена Груп участва в роуд шоу за представяне на туризма ни във Великобритония
Full Article 1 minutes read

Роуд шоуто във Великобритания завърши успешно с голямо медийно събитие, в което се включиха повече от 30 авторитетни британски медии, съобщават от Министерството на туризма.

Министерство на туризма, в сътрудничество с Алианс Българско Черноморие, реализира четири промоционални събития в Нюкасъл, Манчестър, Бирмингам и Лондон.

Повече от 170 представители на туристическия бизнес във Великобритания участваха в мероприятията от 4 до 8 декември. Сред тях Jet2holidays, Balkan Holidays и представители на медиите приветстваха възможностите за целогодишен туризъм в България и полетни връзки за пазара на Обединеното кралство. Предстои нов маршрут Лондон Саутенд – Бургас, който е планиран да стартира от 17 юни до 9 септември следващата година.

На присъстващите бяха презентирани културното наследство на България, СПА курортите, които са на световно ниво и най-популярният тип почивка в Обединеното кралство – градска почивка, демонстрирайки потенциала на София, Варна, Бургас и Пловдив.

Участие на всички събития в Обединеното кралство взеха проф. Мариела Модева от Министерството на туризма, Франк Кванте от Алианс Българско Черноморие и представители на Avatar Tour, Албена Груп, Balkan Holidays, Best Western Premium Inn, Flamingo Hotel, Melia Hotels International, MPM Hotels и хотели Перла.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.