Now Reading:
Четири хотела в курорта Албена с отличия от немски туроператор
Full Article 1 minutes read

Ваканционно селище Албена получи награди за четири от хотелите си от немския туроператор Schauinsland-Reisen /Дуисбург/. Като топ партньори бяха определени Маритим Парадайс Блу, Фламинго Гранд хотел и Спа, Калиакра Бийч и Гергана Бийч.

„Албена“ АД участва в най-голямото международно туристическо изложение в света Internationale Tourismus – Börse /ITB/ – Берлин, Германия, което се проведе от 5 до 7 март. На него  страната ни бе представена от 35 български туристически фирми и 9 общински администрации, които имаха възможност да се представят и да осъществят бизнес контакти като провеждат срещи в специално проектирани и брандирани индивидуални работни места. Сред участниците на българския щанд е и „Албена“ АД.  

Традиционно, събитието, което през тази година се провежда под мотото „Pioneer the Transition in Travel & Tourism. Together.“, е отразено от хиляди журналисти, телевизионни екипи, блогъри и влогъри от цял свят.

На ITB Convention пък се представят специални доклади за глобалните тенденции от водещи експерти и топ лектори. Те споделят своя опит и ще предоставят насоки за най-добрите практики за пътуване, маркетинг и продажби и  устойчивост.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.