Now Reading:
Автокино представя два филма под звездите в Добрич
Full Article 2 minutes read

Пътуващо автокино ще представи две прожекции за авто и кино-маниаците, тази вечер в град Добрич. Филмите които ще бъдат показани са „Уют“ и „Лошо момиче“, като началните часове на излъчванията са 19.00 и 21.20 на 28 септември. Филмовият екран ще бъде разположен в района на площадката на бившия Автопазар – между Спортна зала „Добротица“ и стадион “Дружба”.

Посетителите на Пътуващото автокино ще имат възможност да гледат филмите на голям външен екран, като за посетителите на автокиното ще има обособен щанд за храни и напитки. Удоволствието за харесващите да гледат широкоекранно кино ще се състои в комфортно гледане на филм в уединението на автомобила.

Звукът по време на кино-прожекциите се изпъчва от нискочестотно AM или FM радио, и се приема директно от радиото в автомобила на съответната честота, уточниха от Пътуващо автокино.

Желаещите да присъстват могат да получат повече информация и да направят предварителна резервация ТУК. Организаторите предупреждават, че местата са ограничени – за не повече от 40 автомобила. Цена на билета за един човек в автомобил е 9 лв.

УЮТ – филм на Камен Донев / от 19:00 часа
Лошо момиче / Bad Girl / от 21:20 часа

Автокино се гледа от автомобил, на екран с големите 5 х 10м и на височина от земята 2м. Звукът се приема от радиото в автомобила на съответната честота за града, изписана на екрана в деня на прожекцията.

Желаещите да присъстват е необходимо да направят резервация онлайн предварително или в деня на прожекцията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.