Now Reading:
Бридж турнирът в Албена – в памет на двама шампиони от Варна и Добрич
Full Article 1 minutes read

На 12 октомври ще се проведе есенното издание на традиционния турнир по бридж на клуб “Албена”. Домакин е едноименното ваканционно селище и Европейски курорт на спорта за 2019 година.

“Стана традиция, клубът да организира пролетни и есенни бридж турнири с участието на едни от най силните български бриджори”, коментира основният “виновник” – Стефан Георгиев. Първите срещи започват от 10:00 часа в залите на хотелски комплекс “Ралица Супериор”. Турнирната надпревара ще е двойкова и ще се проведе в три сесии. Участие в турнира са потвърдили едни от най силните двойки от Североизточна България, сред които – многократният медалист от световни и европейски първенства Румен Трендафилов (Варна), бронзовият медалист от отборното световно първенство Георги Михайлов (Варна), многократните държавни шампиони и медалисти Станислав Недков (Добрич), Радослав Радев, Илко Попов, Пламен Христов (Варна), Христо Николов (Шумен) и др.

Румен Трендафилов
Станислав Недков

Есенното издание на Турнира се провежда в памет на починалите през лятото български бридж-майстори – световноизвестният Калин Караиванов от Варна и Божидар Пеев от Добрич.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.