Now Reading:
Нов 5-звезден хотел отвори врати в село Кранево
Full Article 2 minutes read

Нов 5-звезден хотел – „Casa di Fiore SPA & Medical Hotel”, отвори врати в балчишкото село Кранево. Официалното му откриване е било на 3 март, научи Про Нюз Добрич от кмета на населеното място Румен Николов. По негова информация хотелът разполага с 188 стаи.

„Casa di Fiore SPA & Medical Hotel” е на 100 метра от плажа. Предлага настаняване на първа линия на плажа и различни удобства като бар, градина и частен плаж. Хотелът има ресторант, открит и закрит басейн с топла минерална вода и фитнес център. На разположение на гостите са денонощна рецепция, рум-сървиз и помещение за съхранение на багаж.

Всички стаи в хотела разполагат с климатик, кът за сядане, телевизор с плосък екран с кабелни канали, сейф и собствена баня с душ, халати и чехли. Стаите са с електрическа кана, а някои от тях включват кухненски бокс с микровълнова печка и хладилник.

„Casa di Fiore SPA & Medical Hotel” разполага с уелнес зона, а в безплатната термална СПА зона можете да се насладите на закрит и открит басейн, както и на няколко съоръжения като хидромасажна вана, солна стая, билкова сауна, финландска сауна, инфрачервена сауна, ароматна парна баня.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.