Now Reading:
„Амелия“ – новият 5-звезден хотел с басейн на покрива отваря през юни в курорта Албена
Full Article 4 minutes read

„Амелия“ – новият 5-звезден хотел с басейн на покрива отваря през юни в курорта Албена

На 10 юни ще отвори врати новият петзвезден хотел в курорта Албена. „Амелия“ е първият тематичен хотел във ваканционното селище в стил авиация и е посветен на първата жена пилот Амелия Еърхарт.

Петзвездното бижу е със 142 луксозно обзаведени стаи и апартаменти и инфинити басейн на покрива ще отвори врати през юни 2022 г. Разположен е  на метри от морето. Предлага нови делукс и екзекютив стаи и апартаменти с най-висок стандарт и внимание към всеки детайл. Той е с обзаведени с маркови мебели от Италия и Франция и предлага луксозен отдих и възможности за спортни активности. Предлага се възможност за избор на формулата за настаняване – от нощувка със закуска до Premium All Inclusive.

Хотелът ще има 5-звездна зона на плажа за гостите си. Басейн на покрива с минерална вода предлага невероятна панорамна гледка към плажната ивица на Албена.

Резервациите за хотела започнаха още през зимата, след като ръководството на „Албена“ АД взе решение той да бъде довършен. Продава се не само на румънски и български пазар, но също така и на немски, както и на пазарите от Източна Европа Чехия и Полша, обясни Маргита Тодорова, директор „Маркетинг и продажби” в „Албена” АД.

Amelia Hotel Albena 5* е разположен на метри от морето. Той е първият тематичен хотел в Албена, посветен на първата жена-пилот, прекосила Атлантика, Амелия Еърхарт.

Вдъхновени от нейната история, дизайнерите от студио „Борела“- Франция пресъздават част от биографията й чрез многобройните детайли в интериора на хотела, които придават усещане за полет в небето над необятния океан.

Амелия Еърхарт е родена през 1897 година в Канзас. От малка мечтата й е да полети и успява да я сбъдне през 1920, когато за първи път се качва на самолет. Година по-късно започва да учи за летец и така пилотира за първи път през 1923. Тя поставя много рекорди за височина и продължителност на полетите. Загива, докато пилотира над Тихия океан през 1936 година.

Посветеният на Амелия Еърхарт хотел се намира на минути от природен резерват Балтата и от Аквапарк Аквамания. Чистият въздух, безкрайната златна плажна ивица, вкусната храна – приготвена от екологично чисти продукти собствено производство, и усмихнатият персонал го превръщат в перфектното място за вашата незабравима ваканция.

Стаите са стилно обзаведени, изцяло в тематиката на хотела – авиация. Панорамният басейн на покрива е с невероятна гледка и бар, който ще ви осигури освежаващи напитки. За гостите на хотел Амелия е на разположение и луксозният СПА център на другото петзвездно бижу Maritim Hotel Paradise Blue, като за улеснение, двете сгради са свързани чрез топла връзка.

Амелия е и с достъп до пешеходната алея с всички възможности за пазаруване и многобройните възможности за спорт, в Европейския курорт на спорта – Албена, превръщащи ваканцията в едно незабравимо преживяване.

Само на метри от морето, в сърцето на комплекса, Амелия хотел Албена ви очаква, за да се превърне в любимото ви място за ваканция, където със сигурност ще пожелаете да се върнете.

  • Разположен на метри от плажа, в сърцето на Албена
  • Първият тематичен хотел в Албена с луксозен дизайн в стил Авиация
  • Нови Делукс и Екзекютив стаи и апартаменти с най-висок стандарт и внимание към всеки детайл
  • 5-звездна зона на плажа за гостите на хотелаГарантирано качество на продуктите от градините на Албена и избрани местни производители
  • Възможност за избор на формула – от Нощувка със закуска до Luxury Ultra Inclusive
  • Rooftop бар с невероятна панорамна гледка към морето, предлагащ ексклузивен достъп на гостите от Екзекютив етажите и разнообразно, свежо меню с напитки.
  • Възможност за организиране на мероприятия и коктейли6-дневна анимационна програма със спортни и развлекателни активности за деца и възрастни съвместно с анимационната програма на Maritim Hotel Paradise
  • BlueПремиум изживяване в модерен симулатор за летене

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.