Now Reading:
Курортът Албена представя туристическия си продукт в Германия и Великобритания
Full Article 2 minutes read

Красимира Стоянова и Антон Динев от туристическата компания Албена участват във второто най-мащабно туристическо изложение в света World Travel Market в Лондон, Великобритания.

Сред акцентите в представянето ни са новата концепция за Green All Inclusive, лечебната минерална вода и процедурите с природни продукти, инвестициите в устойчиво развитие на компанията, постиженията в областта на храненето – прилагане принципите на стратегията “От фермата на масата”.

Пазар Великобритания е сред перспективните за Северното Черноморие, предвид на заявките за чартърни програми до Летище #Варна в близкото бъдеще. Това е очакван процес както за нас, така и за нашите гости, които споделят позитивни очаквания за незабравими ваканции в  Албена.

По данни на най-големия британски туроператор Jet2Holidays ранните записвания за лято 2024 г. вървят много добре и се очаква значителен ръст на британските туристи.

Това стана ясно след срещата на министъра на туризма Зарица Динкова с ръководството на компанията, която се проведе в рамките на международното туристическо изложение World Travel Market (WTM) в Лондон, Великобритания. Компанията предвижда и стартиране на чартъри до нашите курорти по Северното Черноморие през 2025 г.

Обсъдени бяха и редица възможности за съвместни маркетингови проекти, които да повишат интереса на британските туристи към България.

Виктория Вълкова която представя Албена в рамките на роудшоу с един от най-големите немски туроператори schauinsland-reisen gmbh. Проведени са срещи в Ерфурт, Лайпциг Дрезден и Берлин.

Хотелите в Албена са едни от най-предпочитаните за клиентите на туроператора, споделиха представителите на най-голямата туристическа компания у нас, а и присъстващите на презентациите туристически агенти.

Gergana Beach 4* е сред акцентите за дестинация България, заедно с 5-звездните Maritim Hotel Paradise Blue и Maritim Hotel Amelia.

За Албена пазар Германия е сред водещите по ръст за изминалото лято, сравнявайки резултатите с тези от миналата година.

Над 80 туристически агенти се включиха в информационна среща, организирана в Дюселдорф, Германия, от немския туроператор Аlltours, съобщават още от ваканционно селище Албена, което се представя със свой щанд на срещата.

Курортът Албена е позната дестинация туроператора и клиентите му, показват проведените контакти и разговори. Немските туристи са привлечени от дългата и широка плажна ивица, запазената природа и липсата на презастрояване в комплекса, лечебната минерална вода и разнообразните All Inclusive програми, които от идното лято стават още по “зелени”.

Срещите с агентите на Alltours продължават в Щутгарт и Кьолн.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.