Now Reading:
Шоуто ABBA Symphonie гостува в Балчик, вижте още събития от коледната програма
Full Article 2 minutes read

Шоуто на Люси Дяковска, Милица Гладнишка и Плевенската филхармония ABBA Symphonie ще гостува в Балчик на 13 декември и е част от празничната декемврийска програма на Общината. Спектакълът ще се състои от 18.00 часа в читалище „Паисий Хилендарски“. Представлението предлага нов прочит на симфоничния оркестър с поп гласове и магията на любимата ABBA.

В дните до 31 декември са планирани концерти, изложби и забавления за жителите и гостите на Балчик. Светлините на коледната елха ще грейнат на пл. „21 септември“ на 7 декември, тържеството ще започне в 17.00 часа. На 9 декември от 10.00 до 12.00 часа в Художествената галерия се организира Празнична работилница „Творчеството е радост“.

Седмица на коледната книжка организира читалище „Васил Левски“ от 11 до 15 декември. В читалището на 14 декември ще се състои коледна работилница, а на 19 декември е концертът на фолклорните състави.

Вокалните състави при читалище „Паисий Хилендарски“ ще изнесат концерт „На чаша вино с коледни песни“ на 16 декември от 11.30 часа. Изпълнителите от Вокална школа „Септима“ ще се представят на 17 декември от 12.00 в читалище „Васил Левски“ с шоуто „Новогодишен карнавал“.

На 10 декември в Мелницата от 17.00 часа ще бъдат наградени 10-те най-добри спортисти за 2023 г. на СКЛА „Черно море – 2005“.

Творческа работилница за създаване на автентични български сурвакници ще отвори врати на 19 декември в 16.00 часа в Историческия музей. На 21 декември в 17.00 часа във фоайето на читалище „П. Хилендарски“ ще се открие изложба на Клуба на художника „Борис Караджов“.

Празничната програма завършва в 23.30 часа в новогодишната нощ с концерт на оркестър „Приятели фолк“ пред магазин „Аквилон“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.