Now Reading:
Фестивалът на балканската скара „Добрич мези“ – храна и забавления за малки и големи
Full Article 1 minutes read

Започна “Добрич Мези” – фестивалът на балканската скара, който представя изобилие от балканска храна и забавления за хора от всички възрасти. В първата вечер на сцената излязоха Торино и Пашата и Dj Set.

Фестивалът се провежда от 18 до 21 април в Градски парк “Свети Георги”. Входът е свободен, има лунапарк с блъскащи се колички, виенско колело, гондола, паратропер, батути, детско влакче, карусел. Целодневно безплатно забавление с турнири по табла, белот, надяждания с люти чушки и скара, биърпонг игри, детска анимация, патриотични игри и снимка с носия.

Към фестивала по програма има и алея със занаяти и автентични дюкяни и работилници, „Училище за юнаци”, „Час по родолюбие” патриотична игра. Нови кулинарни участници тематично разделени по национален принцип. Голяма сцена с ефекти и мултимедия. Алея с изложители и мини фермерски пазар.

Днес е концертът на звездата на Ку-ку Бенд Георги Милчев-Годжи и MoNo LivE Band. Следват известните сръбски музикални легенди Наташа Джорджевич и Бобан Здравкович. В последния ден на сцената се качват група Сигнал и добричлията Жоро Костадинов от “Гласът на България”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.