Now Reading:
Люси Дяковска гостува с “Аве Мария” за Коледа в Добрич
Full Article 2 minutes read

Обаятелната и темпераментна икона на съвременната българската поп-музика Люси Дяковска ще гостува на 20 декември с коледната продукция “Аве Мария” на добричка сцена. В “Аве Мария” са включени едни от най-обичаните и емблематични песни за Коледа и Нова година. Постановката е създадена на основата на сценична компилация от песни от всички кътчета на света – музикални шедьоври от Италия, Франция, Англия, Америка, България, Русия, мечтания за любов и красота, разказват приказна история, в която всеки иска да е главен герой!

За представянето на “Аве Мария” в Добрич, певицата пристига заедно с артистите от Плевенска Филхармония под диригентската палка на маестро Славил Димитров.

“Аве Мария” – молитвата, която вярващите отправят към Святата Божия майка, е и своеобразен коледн подарък на Люси Дяковска за публиката в България. След огромния успех на продукцията през миналата година, заедно със Софийската Филхармония, с напълно разпродадени зали в страната, за тази Коледа, Люси Дяковска ще гостува и в добричката Концертна зала “Добрич” (залата с органа).

Датата е 20 декември, а началото – 19:00 часа. Билетите са в продажба на касата на Концертна зала “Добрич”. Повече информация на тел. 0877/66 29 08

Деца до 6г. влизат без билет, но и без право на място.

Снимка: БМК
  • “АВЕ МАРИЯ” – музикално-сценична коледна продукция със
    солист ЛЮСИ ДЯКОВСКА
  • На диригентския пулт ще бъде маестро Славил Димитров – диригент на Националния филхармоничен хор
  • Въздействащите симфонични аранжименти са на Румен Бояджиев – син, Георги Милтиядов и Константин Добройков

Празнувайте Коледа с Люси Дяковска и Плевенска филхармония и в Добрич!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.