Now Reading:
Албена предлага отлични възможности за отдих извън сезона
Full Article 2 minutes read

Възможности за пълноценна почивка извън летния сезон предлага ваканционно селище Албена.

От началото на октомври до края на месец март догодина автомобилите ще спират безплатно на автогарата на входа на Албена, в дясно преди бариерите, съобщават от комплекса. Ако гостите искат да ползват колата си и в самото ваканционно селище, таксата на ден (24 часа) ще бъде само 2 лева на автомобил.

Изкуственото футболно игрище Хоризонт може да стане любимо място на феновете. Там срещу 10 лева на човек ще може да се наеме целият терен за минимум 12 човека. Изкуственото футболно игрище Ралица ще бъде безплатно за мини футбол.

За любителите на плуването басейнът на хотел Добруджа предлага професионални треньори от училището по плуване Grand Swimming Trainers. За всички, които ползват басейна, паркингът във ваканционно селище Албена ще бъде безплатен за 2 часа.

Тенис Център Албена пък предлага 22 открити тенис корта и удобства, отговарящи на изискванията на Международната тенис федерация за организиране на международни тенис турнири. Комплексът разполага с професионални треньори по тенис и отлични условия за организиране на турнири, лагери и състезания от различен тип. Всички открити тенис кортове разполагат с червени настилки, тип „Шамот“ и осветление за вечерни занимания.

Докато все още времето е хубаво, Албена е подходяща и за любителите на плажните спортове – плажен волейбол, футбол, тенис, разходка с кану навътре в морето. Любителите на спортните занимания ще могат да се възползват и от супер модерните кросфит площадки на открито.

„Елате на разходка из чиста и подредена Албена. Вземете децата си с вас, за да карат ролери или скейтборд по равните улички, без да се притеснявате от движение или неравности, каквито обичайно има в градската среда. Или елате направо с колела цялото семейство и карайте по крайбрежната алея на красивия плаж, докато се любувате на морето. Поглезете тялото  и се погрижете за сетивата си със страхотните процедури в Медицински център Медика Албена. Запазете своя час за масаж или специално избрана от вас процедура и се отдайте на истинската наслада и релакс“, канят от комплекса.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.