Now Reading:
Атрактивната Прея ще зарадва феновете си в Добрич на гала концерта на „Сарандев”
Full Article 1 minutes read

Атрактивната и темпераментна певица Прея ще е гост-звездата на Европейския младежки поп- рок конкурс „Сарандев” в Добрич, съобщават организаторите от Общински младежки център „Захари Стоянов”. Нейното силно присъствие ще изпълни сцената по време на гала концерта в XXXI-то издание на певческата надпревара.

Прея е едно от ярките момичета на българската музикална сцена и всяка среща с нея е вдъхновяваща и изключително зареждаща. От 2019 година насам изпълнителката се самопродуцира, а зад гърба си има два издадени албума – “Preyah” и “Energy”.

На 14 май от 17 часа Прея ще представи авторската си музика в компанията на Евден Димитров (синтове и бас) и Петър Йотов (китара).

Конкурсът „Сарандев” ще се проведе от 12 до 14 май. Участниците са на възраст от 11 до 30 години, разпределени в три възрастови групи. В първия етап на конкурса те се представят с видеа на две песни. Селекционна комисия, съставена от членове на журито, прослушва видеата и допуска до участие във втория присъствен етап на конкурса. Получени са заявки от певци от 4 държави и от 17 населени места от цялата страна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.