Now Reading:
Най-новото бижу в Кранево – хотел „Аквамарин“, вече посреща гости
Full Article 2 minutes read

Най-новото бижу сред хотелите в морското село Кранево – 4-звездният х-л „Аквамарин“, отвори врати преди дни и вече посреща първите си гости.

Хотелът с име на скъпоценен камък се намира на първа линия на централния плаж в Кранево, на 50 метра от ивицата фин пясък. Комплексът предлага стилни и функционални двойни стаи, комфортни фамилни апартаменти  и луксозни бутикови апартаменти, които създават високо ниво на съвременното гостоприемство. На разположение на гостите са 66 помещения, от които 2 едноспални aпартаментa, 4 фамилни апартамента и 60 двойни стаи.

„Всичко в хотела е инспирирано от морското начало. В същото време интериорът, дизайнът, удобствата – всичко е направено така, че гостите да се чувстват уютно, като у дома си. Обстановката е ненатрапчива, не твърде натруфена, тя е спокойна, релаксираща, с успокояващи цветове в сиво и синьо-зелено. Концепцията на хотела е основана на предлагането на персонално обслужване и внимание към всеки един гост“, сподели за Про Нюз Добрич управителката Златина Михайлова.

Хотелът предлага на посетителите голям открит плувен басейн и детски басейн, детски кът, фитнес, спа, релакс зона с джакузи и термален терапевтичен басейн, игрален бар с билярдна маса, джаги и други атракциони, лоби бар, ресторант с 80 места във вътрешната си зала и 70 места на открита лятна тераса с неповторимa гледка към морето.

Хотелът работи на принципа ол инклузив. Безплатни са: ползването на басейна, шезлонг, чадър и шалте на басейна, чадър и 2 шезлонга на плажа, фитнес, интернет на територията на хотела, паркинг с 24-часова охрана, сейф във всяка стая. А ла карт ресторантът „Del Mar”, предлагащ средиземноморска кухня, е разположен на брега на морето в предната част на хотела.

Хотел „Аквамарин“ разчита предимно на български и румънски туристи. Собственичката му Славка Колева посреща гости и в комплекс „Извора“ – един от предпочитаните хотели в Кранево.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.