Now Reading:
До 15% намаление за късна ваканция през септември предлага курортът Албена
Full Article 2 minutes read

Ваканционно селище “Албена” анонсира специална оферта за късно лято на брега на морето с отстъпки до 15% от цената. Предложението стартира на 1 септември и е валидно за всички нови резервации до края на същия месец. В промоцията са включени общо 17 от хотелите в комплекса – от 5-звездните Maritim Paradise Blue, Maritim Amelia и Flamingo Grand, през любимите на децата заради близостта до аквапарка Calimera Ralitsa Superior 4*, Ralitsa Aqua 4* и Vita Park 3*, до разположените на границата с природен резерват “Балтата” хотели Mura, Slavuna, Nona и Borjana. Допълнителни 10% отстъпка получават всички членове на Priority  Club Albena, а пълните условия на офертата могат да бъдат намерени в сайта albena.bg, секция Оферти. 

Предложението дава опции и за организиране на дълги уикенди, съчетаващи предстоящите празнични почивни дни на 6 и 22 септември. Например, 4 нощувки от 6 до 10 септември, на база Ultra All Inclusive в двойна стая Deluxe в хотел Calimera Ralitsa Superior 4*, ще струват по 134,06 лв. на човек/ден. По 66,86 лв. на човек/ден ще излезе двудневен уикенд от 22 до 24 септември в хотел Mura 4* с All Inclusive пакет.      

Обичайно, през септември ярките лъчи на слънцето продължават да топлят финия морски пясък, но в случай, че гостите предпочитат релакс на закрито, в Албена могат да се възползват от богато разнообразие от SPA & Wellness оферти, специализирани балнеологични програми и други лечебни процедури. Като Европейски курорт на спорта, Албена предлага също разнообразна спортна инфраструктура с тенис кортове, футболни игрища, открити фитнес площадки, занимания по йога, конна езда, баскетбол, волейбол и др. Тук се намира и Albena Golf Academy, където чрез дигитален симулатор желаещите могат да направят своите първи стъпки в играта на голф или да практикуват и подобрят своите умения с инструктора Веселин Савоя.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.