Now Reading:
Аквапаркът в Албена вече е в ТОП 10 на водните паркове в Европа
Full Article 2 minutes read

След като в последните години аквапарк АкваМания в Албена категорично беше в топ 15 на водните атракциони в Европа, в тазгодишната класация на TripAdvisorтой заема престижното 8-мо място и е единственият воден парк в България в ТОП 10, съобщиха от туристическата компания.

Челните позиции се заемат от атракциони в Испания, Гърция и Италия. Класацията е на база отзивите на хиляди потребители от цял свят, споделили впечатленията си на най-големия сайт за оценка на качеството TripAdvisor.com. Критериите, по които атракционите се оценяват са комплексни: обслужване, големина, възможности за забавление, сигурност, цена-качество и други.

В своите оценки гостите, посетили АкваМания, споделят „Ако сте на почивка в Албена, не пропускайте да посетите Аквапарка – в него има забавления за цялото семейство“ (потребител от Норвегия); „Перфектното място за деца! Със сигурност ще го посетим отново“ (потребител от България); „Страхотно забавление за всички възрасти“ (потребител от Белгия) – положителните отзиви са причина за признанието, което аквапарк АкваМания получава тази година.

„Една сбъдната мечта, мечтаех си и вярвах,че в Европа можем да стигнем 10-то място, но за 8-мо не съм очаквал, това надхвърли моите очакваня…“ сподели развълнуваният управител на аквапарка Николай Беневречки.

Аквапарк АкваМания е отворен от 1 юни до 15 септември и очаква своите малки и пораснали гости. Освен за семейно забавление, той е идеалното място за рождени дни, тийм билдинги и партита. Истинската водна магия се разпрострира на територия от близо 30 000 кв.м. във ваканционното селище Албена. Футуристичният воден парк е разположен върху зона, равняваща се на 5 футболни игрища и помества уникални по рода си водни атракции за деца и възрастни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.