Now Reading:
Започна Международната бридж ваканция “Приморско Клуб”
Full Article 1 minutes read

Международната бридж ваканция “Приморско клуб 2020” бе открита  за тринадесети път в конферентната зала на хотел “Магнолиите” на едноименното ваканционно селище в град Приморско – дъщерна компания на “Албена” АД.

Завърши първият двойков турнир. В присъствието на 34 състезатели, шампиони станаха Анна Лекова /София/ и Емилиан Гогев /Кюстендил/. Втори са Даниела Григорова /София/ и Атанас Тимнев /Челопеч/, а трети – Антон Антонов /Плевен/ и Борислав Тричков /София/.

Днес от 16.00 часа е вторият двойков турнир, в който ще се включат още много новопристигнали в курорта състезатели, а утре се открива и главният двусесиен двойков турнир. В петък от 13.00 часа е турнирът за смесени двойки, а в събота и неделя от 10 часа е откритият отборен турнир, който ще събере всички най-елитни отбори от страната.

Домакините от хотелски комплекс “Магнолиите” са осигурили всички противоепидемични условия за състезанията и сериозно намаление на цените за настаняване и изхранване на участниците в бридж форума, а организаторите от спортен клуб “Дама купа” обслужват турнирите на най-високо ниво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.