Now Reading:
„Черен петък“ в курорта Албена с много изненади и отстъпки
Full Article 2 minutes read

Кампанията „Черен Петък“ в курорта Албена, с подаръци и отстъпки за ранни резервации, започва на 23 ноември в 00:00 часа и ще продължи до същия час на 29 ноември, съобщават от ваканционното селище.

При резервация в периода на „Черния петък“ на 5 нощувки за ваканция през 2021 година ще се предлагат редица изненади, които ще бъдат обявени на 23 ноември.

„Изберете хотелите в категорията Smart & Easy – Добруджа 3*, Орхидея 3*, Магнолия 3* и се насладете на зеленината, която ви заобикаля, докато се любувате на панорамните морски гледки. Подарете си морска лятна ваканция с много подаръци изненада на самия безкраен, копринено гладък и бял плаж в категорията Beach & Fun с хотелите Арабела Бийч 4*, Лагуна Гардън 4*, Лагуна Маре 4*. Грабнете най-доброто от Черния петък с резервации в хотелите Нона 4*, Калиопа 4*, Фламинго 4* и разбира се, не на последно място Фламинго Гранд Хотел & СПА 5*. А защо да не се възползвате и от възможността за резервация на мечтаната лятна почивка в апартаментите на хотелите Славуна 3*, Мура 3* и Калиакра Бийч 4*, които досега не бяха включени с отстъпка за записвания?“, се казва в офертата на курорта.

В кампанията Черен Петък – Албена се предлагат и отстъпки от допълнителните активности още сега, през зимните месеци в Албена, като игрище за футбол, абонаментна карта за плуване в минерален плувен басейн Добруджа или разкрасителни процедури и масажи в СПА Център Медика, Elements & SPA Flamingo Grand 5*.

За първи път в Албена кампанията Черен Петък позволява организиране на сватба, празнично събитие, тийм билдинг, конференция с отстъпка или пък тенис Лагер.

Черен Петък – Албена тази година носи и големи отстъпки за някои от организираните екскурзии.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.