Now Reading:
P.I.F. и Светльо & The Legends – хедлайнери на рок фестивала в Българево 2023
Full Article 2 minutes read

P.I.F. и Светльо & The Legends са хедлайнерите в поредното издание на Българево ROCKS Fest, което тази година е тридневно и ще се състои на 3, 4 и 5 август, съобщиха организаторите. Почитателите на твърдия стил музика ще се съберат за пети път в най-голямото каварненско село.

Светльо & The Legends с фронтмена си Светослав Витков, известен с участието си в „Хиподил“, ще разтърсят сцената на 4 август, а P.I.F. ще изпълнят легендарните парчета от творчеството на Димо Стоянов и компания на 5 август.

P.I.F

В първият ден на рок феста – 3 август, ще се състои Batle of the bands – битката на групите. Организаторите очакват да се включат млади групи, като изпълнителите ще се оценяват от компетентно жури. В Batle of the bands ще се сборят 6 групи, а две от тях ще спечелят привилегията да подгряват хедлайнерите в двата основни дни на феста. Освен това те ще могат да запишат безплатно тяхно парче в Българево – звукозаписно студио.

Заявки за битката се приемат на имейл blgarevorocks@gmail.com или на лично съобщение в страницата на феста във фейсбук Българево ROCKS Fest. Записванията са до края на месец март.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.