Now Reading:
Хотел в Албена е най-популярният в България според туристическия портал HolidayCheck
Full Article 2 minutes read

Петзвездният хотел Маритим Парадайз Блу в курорта Албена бе посочен за втора поредна година сред най-добрите хотели в България и получи специалната награда на големия туристически портал и сайт за пътешествия HolidayCheck. В тазгодишната класация „Парадайз Блу“ е на първо място сред 9 отличени български хотела. На пето място е посочен още един хотел в Албена – „Гергана“. Отличени са и хотели в Слънчев бряг, Свети влас, Ахелой, Златни пясъци и Обзор.

За Маритим Парадайз Блу е оценена близостта до плажа, приятната зона с басейн и възможностите за активна почивка, а за Гергана – чистотата, доброто съотношение цена-качество и близостта до плажа.

HolidayCheck е един от най-големите портали за пътуване и ваканция в Германия, Австрия и Швейцария и сега има повече от 1 милион хотела в портфолиото си по целия свят. От 17 години порталът отличава най-добрите хотели в света в различни категории – семейни, ол инклузив, луксозни, зимни, хотели на езера и др., общо 12 категории. Наградата HolidayCheck тази година получават и хотели в 27 държави, сред тях и България.

Всяка година през януари HolidayCheck от името на потребителите на сайта връчва наградата на хотели, които са свършили страхотна работа през предходната година. Ежедневно в портала постъпват над 5 000 отзива на туристи.

Като част от престижната хотелска група Maritim oт 2019 г., Paradise Blue е единствен за Източна Европа. Хотелът съчетава перфектната комбинация между пространство, стил и комфорт, а добрият микс от услуги дават възможност на туристите да се поглезят по време на престоя си. Лаундж бар, два уникални гурме ресторанта, бургер бар на страхотните басейни, както за възрастни така и с мини аквапарк за най-малките, детските кътове, спортните игрища и самостоятелният плаж са само малка част от атмосфера на хотела.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.