Now Reading:
По 7 лева за чадър и шезлонг това лято в курорта Албена
Full Article 2 minutes read

Цената за чадър и шезлонг в курорта Албена това лято ще бъде по 7.00 лева, съобщиха от ваканционното селище за Про Нюз Добрич. В същото време към всяка наета стая, апартамент, студио и др. в комплекса в цената има включен по един чадър и два шезлонга от трети ред. „Това е голямо предимство за нашите гости“, посочи Станислав Стилянов, мениджър “Реклама”.

През 2022 година цените на плажните принадлежности се връщат на нивото от 2019 г., преди пандемията. През последните две години чадърът и шезлонгът в Албена струваха по 1 лев.

С приключването на пандемичната обстановка приключват и облекченията, които туристите по българското Черноморие ползваха на плажа. Шезлонгите и чадърите за предстоящия летен сезон няма да бъдат с намалени цени, обявиха от Министерството на туризма преди месец.

Концесионер на плажната ивица във ваканционно селище „Албена“ е дружеството „Албена“ АД, собственик и управител на хотелската база в комплекса, инфраструктурата и земята под нея. Цените за наем на чадър и шезлонг са определени в концесионния договор на дружеството.

Дългата близо 6 километра пясъчна ивица дава възможност всички настанени гости в комплекса да получат достъп до тази услуга, като същевременно 50% от ивицата остава с възможност за напълно свободно използване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.