Now Reading:
Курортът Албена предлага Великденска почивка от 14 до 17 април, има отстъпки
Full Article 2 minutes read

Оферта за Великденските празници предлага ваканционно селище Албена. 10% е отстъпката от цената за резервации, направени до 31 януари 2023 година.

По време на празниците врати ще отворят петзвездните Maritim Paradise Blue Hotel & SPA, Maritim Hotel Amelia и Flamingo Grand Hotel & SPA, както и четиризвездните хотели Kaliakra Beach и Laguna Beach, разположени на самия плаж. Хотелските комплекси ще предложат празнично настроение, вкусни и традиционни великденски ястия, подбрани напитки, анимационна програма за най-малките, както и много възможности за спорт и почивка.

Резервации могат да се направят за периода 14.04 – 17.04, като отстъпката важи за минимум две нощувки. Всички членове на Priority Club Albena ползват допълнителни 10% отстъпка.

Цената за нощувка със закуска и вечеря за възрастен на ден в х-л „Амелия“ е от 185 лева, в х-л „Маритим“ – от 175 лв., а в х-л „Фламинго Гранд“ – от 162 лв. В хотел Калиакра Бийч 4* цената за настаняване „ултра ол инклузив“ е от 110 лв., а в Хотел Лагуна Бийч 4* – ол инклузив, е от 102 лева.

Гостите на хотелите могат да използват безплатно минерални басейни, сауна, парна баня и други СПА процедури. Още информация вижте тук

От курорта припомнят, че сега е моментът да бъде резервирана лятна в Албена, тъй като се предлагат отстъпки от 15% до 25% при минимален престой от 5 нощувки. Отстъпките са валидни до 31 януари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.