Now Reading:
Аквапарк „Аквамания“ в Албена ще отвори врати на 15 юни
Full Article 2 minutes read

Аквапарк „Аквамания“ ще отвори врати за лято 2023 г. на 15 юни, съобщават от ваканционно селище Албена.

Там почитателите на забавленията, емоциите и адреналина ще открият екстремни спускания на Про Рейсър пързалката, увитото Торнадо, бързите Спейс Рейсър, Фрий фол и Мамути или за лежерни удоволствия в прохладата на Мързеливата и Дивата река.  

Водната атракция е разположена върху 30 000 кв. метра – зона, равняваща се на 5 футболни игрища и има капацитет 1000 души. Съоръжението заема престижното 8-мо място в класацията на най-авторитетния туристически сайт Trip Advisor. То разполага с уникални атракции за всички възрасти.

Дизайнът и проектирането на парка са продукт на архитект Куцаров и „ARCHEON Architects and Engineers“. Проектант на пързалките е канадската фирма „ПроСлайд“, лидер на световния пазар на водно-увеселителни съоръжения в страни от 6 континента.

Аквапаркът предлага много водни забавления, гарантирано добро настроение и приятна доза адреналин. До края на месец юни посетителите ще ползват атрактивна цена за вход, посочват от комплекса. Работното време на „Аквамания“ е от 10:00 до 18:00 часа.

Безплатен достъп до водните атракции имат гостите на част от хотелите в Албена. Безплатен е входът за деца с ръст до 90 см. Предлагат се целодневни и полудневни пакети за посещение. Вижте повече тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.