Now Reading:
С три концерта ще бъдат зарадвани жителите и гостите на Тервел през юни
Full Article 2 minutes read

Разнообразни прояви са предвидени в културния календар на Тервел през юни, информират от Общината.

Празник за малки и пораснали деца е проявата, с която ще бъде отбелязан Денят на детето 1 юни. Той ще се проведе от 10 часа на откритата сцена и парковото пространство край фонтаните.

Любителите на фолклора ще бъдат зарадвани на 9 юни. Тогава ще е годишният концерт на Детски фолклорен танцов ансамбъл „Калинка Вълчева” с ръководител Нели Динкова. Той ще е от 18 часа в залата на Народно читалище „Димитър Дончев-Доктора-1893”, билети могат да се закупят от културната институция.

15 години от създаване си отбелязва Вокална студия „Тервел” с ръководител Живко Колев. Рожденият ден на певческата школа ще бъде отбелязан с концерт на 16 юни от 18 часа в НЧ „Димитър Дончев-Доктора-1893”. Входът е свободен.

Второто издание на Фестивала на бялата жътва ще се проведе на 18 юни. Той ще започне в 17 часа, мястото е тренировъчният стадион в градския парк.

Последната културна проява за юни и концерт на Танцова формация „Каприз” с ръководител Живко Ненова. Той е посветен на 20-годишнината от създаването на формацията. Концертът ще е на 23 юни от 18 часа в НЧ „Димитър Дончев-Доктора-1893”, входът е свободен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.