Now Reading:
С уникална Айфелова кула от лед хотел в Албена отбеляза празника на Франция
Full Article 1 minutes read

Френският клубен хотел на TUI Франция от веригата Club Lookéa Лагуна Бийч в Албена за поредна година отбеляза тържествено Националния  празник на Франция. Пъстрият коктейл започна в 19:30, когато всички гости на хотела нетърпеливо седнаха в градината, за да видят изненадите, които аниматорите и екипът на ресторанта и хотела бяха подготвили. Ледена скулптура на Айфеловата кула, повече от 1000 хапки, пъстри коктейли и много музика имаше за гостите, които, развълнувани от почивката си, дори за малко да забравят, че имат повод за празнуване.

Традиционно анимационният екип на Club Lookéa представи всички мениджъри, които се грижат за високото ниво на обслужване в комплекса – главният готвач, управителят на ресторанта и баровете, асистентите и разбира се Directrice d’hôtel. След краткото представяне, гостите имаха възможността да се насладят на всички красиви и вкусни хапки и коктейли, а по-късно и да опитат специално приготвените ястия в ресторанта: кралски скариди, телешки стек Блек Ангъс и традиционни френски сирена бяха само част от  разнообразното празнично меню на ресторанта.

Вечерта не приключи до тук. В 22 часа започна плажното парти, на което всички гости на Лагуна Бийч се забавляваха, отпивайки по още едно празнично питие.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.