Now Reading:
Модните сватбени тенденции ще покаже изложение край Балчик
Full Article 1 minutes read

Сватбените тенденции за 2020 г. ще представи изложение, което се проведе на 5 и 6 октомври в „Лайтхаус Голф и Спа Хотел” край Балчик. То се организира за втори път в голф комплекса.

Целта на организаторите е да представят на младоженците цялостния процес по организацията на най-вълнуващия ден от живота им. Те ще имат възможност да видят в реално време работата на най-изявените специалисти в областта на декора и флоралните украси.

Ще научат повече и за най-актуалните елементи в сватбения макиаж и фризура, модните тенденции при булчинските рокли и мъжки костюми, акцентите при фото и видео заснемане на сватбено тържество, като ще имате възможността да опитате и ексклузивни ястия предлагани за сватбени мероприятия.

В изложението, което е едно от най-големите по Северното Черноморие, ще участват сватбени агенции, фотографи и фирми за видеозаснемане в сватбената кинематография, флорални агенции и др.

Посетителите ще имат възможност да се запознаят с различни стилове в областта на декора, да се докоснат до вдъхновяващи флорални украси, да разберат кои са най-актуалните елементи в сватбения макиаж и фризура, както и модните тенденции при булчинските рокли.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.