Now Reading:
Звездна Коледа и изискани изненади за гостите на Албена
Full Article 2 minutes read

Албена и 5-звездният Фламинго Гранд Хотел и СПА подаряват на своите гости една незабравима Коледа, с букет от празнични емоции и изненадващи специални цени.

За поредна година 5-звездното бижу, намиращо се в сърцето на морския комплекс, ще зарадва гостите със своя комфорт, вкусна храна и уютна обстановка. Специалните цени започват от 79 лева на човек на база нощувка + закуска и вечеря, а резервиралите до края на ноември могат да се възползват и от 10% отстъпка.

Домакините са заложили на традиционна вечеря за Бъдни вечер и Коледа, като в пакетната цена са включени сауна, парна баня, калдариум и закрити басейни с минерална вода, както и богата анимационна програма с празнични активности за деца. Комфортните студиа Делукс в съчетание с храната, произведена в собствените био градини на Албена, дават усещане за домашен уют и топлина. А приятелското отношение на екипа на Фламинго Гранд Хотел и СПА допълва празничния дух.

Макар и температурите през зимните месеци да не са високи, красотата, спокойствието и чистия въздух край морето са незаменими. 3,5-километровата плажна ивица е идеалното място за разходка през цялата година. В края на декември в Албена има възможности и за тенис на корт в зала, наем на велосипеди, конна езда на плажа или в манеж, посещение на училище по плуване с професионални треньори и посещение на ледена пързалка Black Sea Rama в с. Кранево с безплатен транспорт от и до хотела.

Добрата новина за гостите, пристигащи с автомобилите си е че през зимата те няма да заплащат за входа и паркирането на своите превозни средства в Албена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.