Now Reading:
Подаръци за Коледа и Нова година във вид на отстъпки до 35% раздава Албена
Full Article 2 minutes read

Празниците наближават, а вие се чудите какво да подарите на най-скъпите си хора? Под елхата почти няма място, а ви се иска да ги зарадвате с нещо наистина голямо и желано? Изморени сте от дългите обиколки в търговските центрове в търсене на това, което би ги направило щастливи?

Албена ще ви спести обикалянето по магазините с една идея за наистина страхотен подарък: семейна ваканция, изпълнена с положителни емоции, сега на специална цена с до 35% отстъпки. Ако резервирате почивката си на аlbena.bg или се обадите на 0700 12 110, ще можете да се възползвате отстъпки за едно страхотно лято 2020.

All Inclusive ваканцията за цялото семейство ще ви спести грижите по избор на ресторант или магазин, приготвяне на храна или търсене на добро предложение в менюто. Комфортът на хотелската стая или апартаментът с гледка към морето или парка ще ви позволят да си отдъхнете и да забравите задълженията на сивото ежедневие.

Гарантираното високо качество на хранителните продукти за гостите на Албена е още една предпоставка да изберете комплекса за своята почивка с дъх на море и усещане за свобода и свежест. Анимационните екипи ще се погрижат за доброто настроение на малки и големи, а в СПА центровете ще се насладите на истински релакс.

Богатата културна програма през цялото лято и десетките възможности за спорт ще разнообразят преживяването, което си заслужава да си подарите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.