Now Reading:
В „Албена” отвори врати аквапарк Aquamania
Full Article 2 minutes read

Аквапарк Aquamania – №8 в класацията на TripAdvisor в Европа, отвори врати за летен сезон 2022. Водният атракцион, разположен върху зона, равняваща се на 5 футболни игрища, работи всеки ден от 10.00 до 18.00 часа, информираха от пресофиса на “Албена” АД. На разположение за гостите е голямо разнообразие от водни съоръжения – както за любителите на високия адреналин, така и за предпочитащите по-спокойните забавления сред блаженството на минералната вода от изворите на „Албена”. Най-популярните сред тях са „Про Рейсър” с четири паралелни водни писти, високоскоростната серпентина „Торнадо”, „Спейс Рейсър”, високата 77 метра отвесна пързалка „Free Fall”, „Звездният тунел”, „Мамутът” и много други. В комплекса има също апетитен снек-бар и млечен кът с разхлаждащ сладолед. За доброто настроение на гостите аквапаркът предлага атрактивна анимация, а идиличната детска зона е перфектен избор за организирането на забавни тематични партита с много веселие и празнично настроение.  

Цената в събота и неделя за еднодневен пакет, за лица с ръст над 120 см., е 41,00 лв., а за такива с ръст от 91 до 120 см. – 20,00 лв. Целодневните пакети в делничните дни са съответно 32,00 лв. (над 120 см.) и 18,00 лв. (между 91-120 см.).

Полудневният пакет след 14.00 ч. през цялата седмица за гости над 120 см. излиза 30,00 лв., а полудневната такса за такива с ръст от 91 до 120 см. е 16,00 лв. На място може да бъде нает сейф на цена от 7,00 лв. Входът за деца с ръст до 90 см. е безплатен.

Аквапаркът предлага и издаването на ваучери за подарък. Безплатен и неограничен достъп до Aquamania имат гостите, настанени в хотелите от групата Aquaclub – Ралица Супериор, Ралица Акваклуб и Вита парк.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.