Now Reading:
Албена преговаря с банки за 10 милиона лева кредит за довършването на „Амелия“
Full Article 1 minutes read

„Албена“ АД води преговори с банки за завършване на 5-звездния хотел „Амелия“ във ваканционното селище. Това съобщи изпълнителният директор на комплекса Красимир Станев. „Ако ни предоставят кредит при изгодни условия, ще завършим хотел „Амелия“ и ще пуснем 145 5-звездни стаи в експлоатация, заедно с ресторант“, поясни той.

За да се довърши хотелът е нужна инвестиция в рамките на 10 милиона лева. „Не мога да кажа, че ще го направим, тъй като нямаме подписан договор за финансиране на тази инвестиция. Ако не го направим, то през следващата година няма да имаме никакви инвестиции в Албена, с изключение на някои козметични“, коментира Станев.

Ако се осигури кредит, хотелът и ресторантът ще бъде пуснати в експлоатация след 15 май догодина.

Амелия Хотел Албена е най-новото 5-звездно бижу в курорта. Първият тематичен хотел в Албена, посветен на Амелия Еърхарт – първата жена-летец, прекосила Атлантика , е разположен само на метри от морето. Той е с обзаведени с маркови мебели от Италия и Франция и когато бъде завършен, ще предлага невероятна гледка, луксозен отдих и възможности за спортни активности.Област за прикачени файлове

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.