Now Reading:
Балчик с номинация за Годишните награди в туризма 2023
Full Article 2 minutes read

Вече може да се гласува онлайн за осмите Годишни награди в туризма – 2023, за които е номиниран и град Балчик. Електронното гласуване ще определи носителите на призове в 9-те категории в конкурса на Министерството на туризма. Всеки може да гласува онлайн за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), като може да се подкрепи кандидат от всяка категория, съобщават от министерството.

Кандидатите, които са допуснати до финалната фаза на конкурса и ще се борят за призове, са към 100, разпределени в 4 професионални, 4 художествени категории и традиционната голяма награда, която е в категория „Изборът на българите“.

В раздел „Туристическа дестинация“ е номиниран град Балчик заради своите забележителности и романтични гледки през лятото. Кандидатите са общо 8, а от началото на гласуването вчера до момента Белият град е на пето място.

Можете да го подкрепите до 23:59 ч. на 05.12.2023 г. на www.tourismawards.bg, категория „Туристическа дестинация“, като сайтът е достъпен и през уебстраницата на Министерството на туризма.

Контролът ще бъде завишен, за да се минимизират възможностите за промяна на електронния вот, посочват от министерството. Експертите ще следят внимателно да не се допуска манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове. Опитите за намеса ще бъдат своевременно отчитани и ще повлияят негативно за класирането на съответния кандидат.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 14 декември. Победителите в Годишните награди в туризма ще получат статуетка, запазената марка на конкурса – българската роза, изобразяваща символа на красотата на България и грамота.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.